Shop

CHARDONNAY RISERVA

VRESHTI
Categoria: I bardhe
Varietetiirrushit: Chardonnay 100%
Zonagjeografike: Lunder, Tirane
EmriiVreshtit: Ligata e Agait
Densiteti i mbjelljes: 4500 hardhi/ha
Rendimenti per hektar: 7 t/ha
Lartesiambinivelin e detit: 200-300 m
Drejtimi: Veri – Jug
Metoda e kultivimit: Kordon me kalema
Llojii tokes: Argjilore
Periudha e vjeljes: Fillim Shtatori 2019

Categories: ,
Description

Description

VINIFIKIMI
Egrapimi
Macerim ne te ftohte pre-fermentativ: 5°C
Fermentimi: 15 – 19°C
Stazhionimi: 6 muaj ne serbator inox dhe 3 muaj ne voza lisi Franceze te reja
Kthjellimi: Natyral ne serbator inox
Amballazhimi ne shishe: 2 Gusht 2020
Amballazhuesi: Kantina Lundra
Stazhionimi ne shishe: 6 muaj

TE DHENA TEKNIKE
Alkoohol: 13.5 %
Aciditeti total: 5.6 g/l
pH: 3.22

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “CHARDONNAY RISERVA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *